Greta
Reserve

резервирам сега

Greta

резервирам

Пристигане: Dolazak
тръгване: Odlazak
Възрастни:
деца:

Незабравими вкусове

В приятната атмосфера на нашия ресторант с просторна слънчева тераса, може да се наслаждавате със вкусните хапки. Подлагат се класици на традиционалната кухня сервирани на уникален и модерен начин, с добри вина, както и ястия за гостите със специална диета. Специална оферта е съставена от органични ястия от най-добрите местни съставки. В състава на ресторанта има удобен кът за сядане до камината. Галерията на ресторанта предоставя възможност за провеждане провеждане на по-малки срещи до 50 седящи места.

Насладете се в приятната атмосфера на лоби бара по време на отдих от ежедневните си дейности. Топлината на интериора, малката библиотека за гости, приятните разговори с чаша вино ... изключителен опит във всеки случай.

Баровете в открит и закрит плувен басейн имат отлична селекция напитки, така че може да се наслаждавате с любимия си коктейл без да напускате басейна.

Ресторанти 62
Ресторанти 60
Ресторанти 59
Ресторанти 61
Ресторанти
Left
Right
 • Greta 0

  забележете

  Приоритет на хотел Рамонда е здравето на нашите гости и служители. Хотелът се придържа към всички мерки в съответствие с разпоредбите на правителството на РС и кризисния щаб на община Болевац, всички с цел борба с COVID-19.
  Greta
 • Greta 1

  А ла карт ресторант

  Работно време А ла карт ресторант на хотел Рамонда през периода 12:00 - 17:00 и 21:00 - 23:00
  Greta
 • Greta 2

  Почерпка за деня

  Насладете се на нашите лакомства на слънчевата тераса на ресторанта
  Greta