Greta
Reserve

Rezervisite odmah

Greta

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

RESTORAN HOTELA RAMONDA

U prijatnom ambijentu restorana hotela Ramonda sa prostranom, sunčanom terasom, možete uživati u ukusnim zalogajima. Služe se klasici tradicionalne kuhinje servirani na jedinstven i moderan način uz dobra vina, kao i jela za goste sa posebnim režimom ishrane. Posebnu ponudu čine organska jela od najboljih lokalnih sastojaka.  U sklopu restorana nalazi se udoban sedeći deo pored kamina. Galerija restorana pruža mogućnost održavanja manjih skupova kapaciteta do 50 sedećih mesta.

Za goste Vile Greta sa uslugom noćenje sa doručkom, doručak se poslužuje u doručkovaoni Vile Greta. Za goste na paketu doručak i večera se poslužuju u restoranu hotela Ramonda. 

Uživajte u prijatnoj atmosferi Lobby bara hotela Ramonda tokom predaha od dnevnih aktivnosti.  Toplina enterijera, biblioteka za goste, prijatni razgovori uz čašu vina... izuzetno iskustvo u svakom pogledu.

Barovi na zatvorenom bazenu i veštačkom jezercetu Wellness i SPA centra hotela Ramonda imaju odličnu selekciju pića tako da možete uživati u svom omiljenom koktelu ne napuštajući bazen.

Restoran 62
Restoran 60
Restoran 59
Restoran 61
Restoran
Left
Right
 • Greta 0

  Obaveštenje

  Prioritet hotela Ramonda je zdravlje naših gostiju i zaposlenih. Hotel se pridržava svih mera u skladu sa odredbama Vlade RS i kriznog štaba Opštine Boljevac a sve u cilju suzbijanja COVID-19.
  Greta
 • Greta 1

  A la carte restoran

  Radno vreme A la carte restorana hotela Ramonda u periodu 12:00 - 17:00 i 21:00 - 23:00
  Greta
 • Greta 2

  Poslastica dana

  Uživajte u našim poslasticama na sunčanoj terasi restorana
  Greta