Greta
Reserve

Rezervisite odmah

Left Right
  • Greta 0

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Biznis ponuda

Vila Greta je idealno mesto za vaš team building ili poslovni događaj. Prijatan ambijent, sve pogodnosti za organizaciju poslovnog skupa u inspirativnom prirodnom okruženju uz obilje raznolikih sadržaja ...biće to događaj koji se pamti. 

Vila Greta raspolaže konferekcijskom salom za sastanke, radionice i slično. Sala je dimenzija 7,7m x 11,2m, kapaciteta do 60 osoba. Sala je opremljena govornicom, TV-om, projektorom, platnom i flip čartom. 

Biće nam zadovoljstvo da organizujemo Vaše bankete, sastanke, prezentacije, porodična i poslovna slavlja. 

Ostale ponude

PORODIČNI PAKET

PORODIČNI PAKET

Vila Greta pružiće vam oazu mira i tišine. Danima od nedelje do četvrtka uživajte u komforu Vile, koja posluje pod okriljem hotela Ramonda i nosi naziv po Greti Minh čija je porodica osnovala naselje Rtanj. Užitak dodatno upotpunjuju mir i opuštanje u sadržajima hotela Ramonda, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje. 

Saznajte više
Vikend paket

Vikend paket

Ukoliko želite jedinstveni odmor i boravak u netaknutoj prirodi podno obronaka Rtnja, opuštanje u svežini bistrih potoka i cvrkuta ptica, provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom ili najbližima u novootvorenoj Vili Greta. Užitak dodatno upotpunjuju mir i opuštanje u sadržajima hotela Ramonda, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje. Staze za šetnju, čist vazduh, energetska polja, učiniće vaše telo i vaš duh spremno za nove radne pobede. 

Saznajte više