Greta
Reserve

Rezervisite odmah

Left Right
  • Greta 0

Rezervisite

Dolazak: Dolazak
Odlazak: Odlazak
Odrasli:
Deca:

Vila Greta

Nekada davno, u vili Greta, živela je porodica Minh. Bogata jevrejska porodica obeležila je prvu polovinu 20. veka izgradnjom jednog od najvećih rudnika u Srbiji i rudarskog naselja Rtanj. Velika pažnja bila je posvećena uređenju naselja, ali i brizi o zaposlenima, njihovim porodicama i deci. I danas, ovaj nekada znalački uređen prostor, u mnogome govori o tom vremenu i ljudima koji su nekada živeli na ovom području.

Vila Greta koja nosi naziv po Greti Minh, ušuškana u svežini netaknute prirode podno obronaka Rtnja, bistrih potoka i cvrkuta ptica, posluje pod okriljem hotela Ramonda. Raspolaže sa 8 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, koje nose pečat savremene ponude, ali i istorije, mistike i duha ovoga kraja. Smeštajni kapaciteti Vile Greta u skladu su sa standardima hotela Ramonda. Užitak dodatno upotpunjuju mir i opuštanje u sadržajima hotela Ramonda, uz profesionalnu uslugu i ljubazno osoblje.

Vila Greta nalazi se na listi objekata Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija koji primaju vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji 2023.

Vila Greta ... zaplovite sa nama kroz istoriju porodice Minh i doživite mistiku planine Rtanj!

o nama 339
o nama 340
o nama 341
o nama
Galerija fotografija RTANJ